Китайських шахраїв доменних імен
За tolanic @ 2:48 вечора
Сайт звіт
Китайська компанія IT з Китаю намагався вкрасти ваш домен. Обережно! Останнім часом я отримав листа від компанії Послуги Мережа з Китаю відносно Tolanic. Tolanic це унікальне ім'я. Я щиро впевнений, що ця назва засноване мене. Як єдиним власником цього імені, мені сумно, коли хтось намагається [...]
Китайська компанія IT з Китаю намагався вкрасти ваш домен. Обережно! Останнім часом я отримав листа від компанії Послуги Мережа з Китаю відносно Tolanic . Tolanic це унікальне ім'я. Я щиро впевнений, що ця назва засноване мене. Як єдиним власником цього імені, мені сумно, коли хтось спробує вкрасти і використовувати його в якості свого товарного знака. Це схоже на спробу вкрасти мою інтелектуальну власність.
Tolanic це мій нік вже більше 15 років. Я побудував цей бренд в якості інтернет-компаній , принаймні 5 років. Я доклав багато зусиль для створення бренду та репутації. В даний час мій сайт можна легко знайти в популярних пошукових системах, таких як Google і Yahoo. Якщо вони успішно вкрасти це ім'я, це може заплутати читачів, а також своїх клієнтів.
Після того як я зробив деякі дослідження про YG-мереж на всю ніч, я з'ясував, ця компанія є шахраєм. Я не був єдиною жертвою цієї справи. На основі електронної пошти (див. скріншот), відправник був з "ygnetworks.org", де це доменне ім'я не існує. Дата написана також у неправильному форматі. Вона написала "24 серпня 2010 року", де правильний формат "24 серпня 2010". Є також кілька помилок можна знайти в цій електронної пошти, таких, як немає місця після крапки в кінці речення. Азія була написана в повному букви і не букви для Китаю. У своєму веб-сайті (уд-networks.com), є адреса дублюється між Пекіном і філія в Гонконзі філія в Контакт -сторінки. Це доводить, що вони не є серйозними в цьому бізнесі. Якщо це трапиться з вами, ви можете просто проігнорувати лист.


















































