Çin'den Çinli bilişim şirketi alan adınızı çalmaya çalışıyordu. Dikkat! Son zamanlarda, ben ilgili Çin bir ağ hizmeti Şirket bir e-posta aldım Tolanic . Tolanic benzersiz bir addır. Bu ismi bana göre kurulan gerçekten eminim. Birisi kendi marka olarak çalmak ve kullanmaya çalıştığınızda bu adın bir tek sahibi olarak ben üzülüyorum. Bu benim fikri mülkiyet haklarını çalmaya çalışıyor gibidir.

Tolanic fazla 15 yıl için benim takma adıdır. Ben bu marka inşa etmişlerdir dotcom en az 5 yıldır. Ben marka ve itibar inşa çabalarının çok koyduk. Günümüzde web siteme kolayca, Google ve Yahoo gibi popüler arama motorlarında bulundu edebilirsiniz. Başarıyla bu isim çalmak, benim okurların kafası karışsın ve ayrıca benim müşteri olabilir.

Ben biraz araştırma yaptım sonra YG-Ağlar bütün gece, ben bu şirketin bir dolandırıcı olduğunu öğrendim. Bu durumda tek kurbanı değildi. E-posta dayanarak (ekran görüntüsü bakın lütfen), gönderenin bu etki alanı adı yok edilir "ygnetworks.org" değildi. Yazılı tarih yanlış biçimde de. O, "Ağustos 24, 2010" doğru biçim "24 Ağustos 2010" olduğu yazdı. Çeşitli hatalar boşluk cümlenin sonunda nokta sonrası var gibi bu e-posta bulunabilir da vardır. Asya tam harfleri ve Çin için bir harfi yazılmıştır. Kendi web sitesi (yg-networks.com) yılında Pekin'de şube ve Hong Kong şubesi arasında bir yinelenen adresi vardır İletişim sayfası. Bunlar, bu iş ciddi değildir kanıtlamak. Size bir şey olursa, sadece e-posta görmezden gelebildi.


Kendi resmi web sitesi için Alexa Rank uzak Web siteme daha düşüktür. Benim ikincil web sitesi ayrıca onları daha iyidir. Bu, özellikle bir internet danışmanlık şirketi için büyük bir utanç.


Bize İletişim sayfası yineleniyor adresi.


YG-Networks resmi web sitesi.