Kinesiska domännamn Scam
Genom tolanic @ 14:48
Webbplats Rapport
En kinesisk IT-företag från Kina försökte stjäla ditt domännamn. Se upp! På senare fick jag ett mail från en nättjänst bolaget från Kina om Tolanic. Tolanic är ett unikt namn. Jag är verkligen säker på detta namn som grundades av mig. Som ensam ägare till detta namn, känner jag ledsen när någon försöker [...]
En kinesisk IT-företag från Kina försökte stjäla ditt domännamn. Se upp! På senare fick jag ett mail från en nättjänst bolaget från Kina om Tolanic . Tolanic är ett unikt namn. Jag är verkligen säker på detta namn som grundades av mig. Som ensam ägare till detta namn, känner jag ledsen när någon försöker stjäla och använda det som sitt varumärke. Det är som att försöka stjäla min intellektuella egendom.
Tolanic är mitt smeknamn i mer än 15 år. Jag har byggt detta namn som en dotcom i minst 5 år. Jag har lagt en hel del ansträngningar för att bygga varumärket och rykte. Numera min hemsida kan lätt hittas på populära sökmotorer såsom Google och Yahoo. Om de lyckas stjäla det namnet, kan det förvirra mina läsare och även mina kunder.
Efter att jag gjorde en del forskning om YG-nät hela natten, fick jag reda på detta företag är en bedragare. Jag var inte det enda offret för detta fall. Baserat på e (se skärmdumpen), var avsändaren från "ygnetworks.org" där detta domännamn inte existerar. Datumet skrivit är också i fel format. Hon skrev "August, 24, 2010", där rätt format är "24 augusti, 2010". Det finns också flera misstag kan hittas i det här meddelandet som det inte finns något utrymme efter punkten i slutet av meningen. Asien skrivet i full versaler och ingen bokstav för Kina. I deras hemsida (YG-networks.com) finns en duplicerad adress mellan Peking gren och Hong Kong filial i Kontakta oss sida. Dessa bevisa att de inte är allvarliga i den här branschen. Om det händer dig, kan du bara ignorera e-post.


















































