Një kompani kineze IT nga Kina ishte duke u përpjekur për të vjedhur emrin e domain. Kini kujdes! Kohët e fundit, kam marrë një email nga një kompani të shërbimit të Rrjetit nga Kina në lidhje me Tolanic . Tolanic është një emër unik. Unë jam me të vërtetë i sigurt ky emër themeluar nga mua. Si pronar i vetëm i këtij emri, ndjehem i trishtuar kur dikush përpiqet për të vjedhur dhe e përdorin atë si markën e tyre. Kjo është si duke u përpjekur për të vjedhur pronën time intelektuale.

Tolanic është Mbyll tim për më shumë se 15 vjet. Unë kam ndërtuar këtë brand name si një dotcom për të paktën 5 vjet. Unë kam vënë një shumë përpjekje për të ndërtuar emrin e markës dhe reputacionin. Në ditët e sotme website im mund të gjenden lehtësisht në motorët e kërkimit popullore të tilla si Google dhe Yahoo. Në qoftë se ata vjedhin me sukses këtë emër, ajo mund të ngatërrojë lexuesit e mi dhe gjithashtu klientët e mi.

Pasi kam bërë disa kërkime në lidhje me YG shtesa Rrjetet tërë natën, kam gjetur nga kjo kompani është një scammer. Unë nuk ishte viktima e vetme e këtij rasti. Bazuar në e-mail (ju lutem referojuni screenshot), dërguesi ishte nga "ygnetworks.org", ku ky emër domain nuk ekzistojnë. Data e shkruar është gjithashtu në format të gabuar. Ajo shkroi "gusht, 24, 2010", ku format e saktë është "24 gusht 2010". Ka edhe disa gabime mund të gjenden në këtë email si nuk ka asnjë hapësirë ​​pas dot në fund të dënimit. Azia ishte shkruar me shkronja kapitale të plotë dhe pa shkronja kapitale për Kinë. Në faqen e internetit e tyre (YG-networks.com), ka një adresë të dyfishta në mes të Pekinit degë dhe Hong Kong e degës në Na Kontaktoni faqe. Këto të provojnë se nuk janë serioze në këtë biznes. Nëse kjo ndodh me ju, ju vetëm mund të injorojë e-mail.


Rank Alexa për faqen e tyre zyrtare është larg më e ulët se web faqen time. Website im i mesëm është edhe më mirë se ata. Kjo është një turp i madh sidomos për një kompani konsulente e internetit.


Adresa e dyfishta në Na Kontaktoni faqe.


YG të Networks Faqja Zyrtare.