Kitajski Domain Name prevara
Z tolanic je @ 2:48 pm
Spletna stran Poročilo
Kitajsko IT podjetje iz Kitajske je poskušal ukrasti vaše ime domene. Pazite! V zadnjem času sem prejel e-pošto od podjetja omrežnih storitev iz Kitajske o Tolanic. Tolanic je edinstveno ime. Res sem prepričan, to ime je ustanovil mene. Kot edini lastnik tega imena, se počutim žalostno, ko nekdo poskusil [...]
Kitajsko IT podjetje iz Kitajske je poskušal ukrasti vaše ime domene. Pazite! V zadnjem času sem prejel e-pošto od podjetja omrežnih storitev iz Kitajske o Tolanic . Tolanic je edinstveno ime. Res sem prepričan, to ime je ustanovil mene. Kot edini lastnik tega imena, se počutim žalostno, ko nekdo poskušal ukrasti in jo uporabite kot svojo blagovno znamko. To je kot poskuša ukrasti svojo intelektualno lastnino.
Tolanic je moj vzdevek za več kot 15 let. Sem zgradil to blagovno znamko kot Dotcom za najmanj 5 let. Sem dal veliko prizadevanj za izgradnjo blagovno znamko in ugled. Danes lahko moja spletna stran lahko najdete na priljubljenih iskalnikov, kot sta Google in Yahoo. Če bodo uspešno ukradel to ime, bi bilo zmesti moje bralce in tudi moje stranke.
Potem sem naredil nekaj raziskav o stranskih YG omrežja celo noč, sem ugotovil, to podjetje je scammer. Nisem bil samo žrtev tega primera. Na podlagi e-pošte (obrnite se na screenshot), pošiljatelj je bil iz "ygnetworks.org", kjer je to ime domene ne obstaja. Napisan datum je tudi v napačnem formatu. Je napisala "avgusta, 24., 2010", kjer Pravilna oblika je "24. avgust 2010". Obstaja tudi več napak je mogoče najti v tem, kot so e-pošti ni prostora za piko na koncu stavka. Azija je bila napisana v celoti z velikimi tiskanimi črkami in brez veliko črko za Kitajsko. Na njihovi spletni strani (YG-networks.com), so podvojene naslov med Pekingu podružnice in podružnice v Hong Kongu Kontakt stran. To dokazujejo, da niso resni v tem poslu. Če se to zgodi vam, bi lahko samo prezreti e-pošto.


















































