Čínsky Domain Name podvod
Od 2:48 hod tolanic znakom @
Informácie o stránke
Čínsky IT spoločnosť z Číny sa snažil ukradnúť názov vašej domény. Pozor! V poslednej dobe som dostal e-mail od spoločnosti Network Service z Číny, pokiaľ ide Tolanic. Tolanic je jedinečný názov. Som naozaj istý, že to meno založil ja. Ako jediný vlastník tohto mena, je mi smutno, keď niekto snaží [...]
Čínsky IT spoločnosť z Číny sa snažil ukradnúť názov vašej domény. Pozor! V poslednej dobe som dostal e-mail od spoločnosti Network Service z Číny, pokiaľ ide Tolanic . Tolanic je jedinečný názov. Som naozaj istý, že to meno založil ja. Ako jediný vlastník tohto mena, je mi smutno, keď niekto pokúsi ukradnúť a použiť ju ako svoju ochrannú známku. Je to ako sa snažia ukradnúť moje duševné vlastníctvo.
Tolanic je moja prezývka pre viac ako 15 rokov. Postavil som túto značku ako dotcom po dobu najmenej 5 rokov. Dal som veľa úsilia vybudovať značku a povesť. V súčasnej dobe mojej webovej stránky možno ľahko nájsť na populárnych vyhľadávačov ako je Google a Yahoo. Ak sa úspešne ukradnúť toto meno, to by mohlo miasť svojich čitateľov, a tiež svojich klientov.
Potom, čo som robil nejaký výskum o YG-Networks celú noc, som zistil, táto spoločnosť je podvodník. Nebol som jedinou obeťou tohto prípadu. Na základe e-mailu (viď. obrázok), bol od odosielateľa "ygnetworks.org" ak je to doménové meno neexistuje. Napísal dátum je tiež v zlom formáte. Napísala ", 24. augusta 2010", kde správny formát je "24.srpna 2010". Tam je tiež niekoľko chýb možno nájsť v tomto e-mailu, ako neexistuje žiadny priestor za bodkou na konci vety. Ázie bol napísaný v plnej veľkými písmenami a bez veľkého písmena pre Čínu. V ich webových stránkach (YG-networks.com), sú duplicitné adresy medzi Pekingom a pobočky v Hongkongu pobočku na Kontaktujte nás stránku. Ukážu, že nie sú závažné v tomto odbore. Ak sa to stane vám, môžete jednoducho ignorovať e-mail.


















































