Chineză Domain Name înşelătorie
Prin tolanic @ 14:48
Site-ul Raport
O companie chineză IT din China a incercat sa fure numele de domeniu. Atenţie! În ultima vreme, am primit un e-mail de la o companie de servicii de reţea din China cu privire la Tolanic. Tolanic este un nume unic. Sunt cu adevărat că acest nume fondat de mine. Ca un proprietar unic de acest nume, mă simt trist atunci când cineva încearcă [...]
O companie chineză IT din China a incercat sa fure numele de domeniu. Atenţie! În ultima vreme, am primit un e-mail de la o companie de servicii de reţea din China cu privire la Tolanic . Tolanic este un nume unic. Sunt cu adevărat că acest nume fondat de mine. Ca un proprietar unic de acest nume, mă simt trist atunci când cineva încearcă să fure şi de a folosi ca marca lor. Este ca şi cum încearcă să fure proprietatea mea intelectuală.
Tolanic este porecla mea pentru mai mult de 15 de ani. Am construit acest nume de brand, ca dotcom de cel puţin 5 ani. Am pus o mulţime de eforturi pentru a construi numele de marcă şi reputaţia. In prezent site-ul meu poate uşor de găsit pe motoarele de cautare populare, cum ar fi Google si Yahoo. În cazul în care fura cu succes acest nume, s-ar putea confunda cititorii mei şi, de asemenea, clienţii mei.
Dupa ce am facut unele cercetari despre YG reţele de toată noaptea, am descoperit aceasta companie este un escroc. Nu am fost singura victimă a acestui caz. Bazat pe e-mail (vă rugăm să consultaţi screenshot), expeditorul a fost de la "ygnetworks.org", în cazul în care acest nume de domeniu nu se exista. Data scris este, de asemenea, în format greşit. Ea a scris "August, 24, 2010" în cazul în care formatul corect este "24 august 2010". Există, de asemenea, mai multe greşeli pot fi găsite în acest e-mail, cum ar fi nu există spaţiu după punct în final de teză. Asia a fost scris cu litere de capital cu drepturi depline şi nici o scrisoare de capital pentru China. În site-ul lor (YG-networks.com), există o adresă de duplicat între Beijing şi Hong sucursala sucursala din Hong de la Contactaţi-ne pagina. Acestea dovedesc că nu sunt grave, în această afacere. Daca se intampla cu tine, ai putea ignora doar de e-mail.


















































