En kinesisk IT-selskapet fra Kina prøvde å stjele ditt domenenavn. Beware! I det siste, fikk jeg en epost fra en nettverkstjeneste Company fra Kina om Tolanic . Tolanic er et unikt navn. Jeg er virkelig sikker på at dette navnet grunnlagt av meg. Som eneeier av dette navnet, føler jeg trist når noen prøver å stjele og bruke det som varemerke deres. Det er som å prøve å stjele mitt åndsverk.

Tolanic er kallenavnet mitt for mer enn 15 år. Jeg har bygget dette merkenavnet som en dotcom i minst 5 år. Jeg har lagt mye arbeid for å bygge merkevaren navn og rykte. I dag min hjemmeside kan lett finnes på populære søkemotorer som Google og Yahoo. Hvis de lykkes stjeler dette navnet, kan det forvirre leserne mine, og også mine klienter.

Etter at jeg gjorde noen undersøkelser om YG-nettverk i hele natt, fant jeg ut dette selskapet er en svindler. Jeg var ikke den eneste offer for denne saken. Basert på e (se skjermbilde), var avsenderen fra "ygnetworks.org" der dette domenenavnet ikke er eksisterer. Datoen skrevet er også i feil format. Hun skrev "August, 24., 2010" hvor det riktige formatet er "24 august 2010". Det er også flere feil finner du i denne e-posten som det ikke er mellomrom etter punktum i slutten av setningen. Asia ble skrevet i full blokkbokstaver og ingen stor bokstav for Kina. I sin nettside (YG-networks.com), er det en duplisert adresse mellom Beijing gren og Hong Kong filial på Kontakt oss siden. Disse bevise at de er ikke alvorlig i denne bransjen. Hvis det skjer med deg, kan du bare ignorere e-posten.


Den Alexa Rank for deres offisielle hjemmeside er langt borte lavere enn min nettside. Mitt sekundære nettsted er også bedre enn dem. Det er en stor skam, spesielt for en internett konsulentselskap.


Duplisert adresse i Kontakt oss siden.


YG-Networks offisielle hjemmeside.