Kumpanija Ċiniża IT miċ-Ċina kien qed jipprova jisirqu isem tad-dominju tiegħek. Beware! Aħħar, I irċieva email minn Kumpanija Servizz Netwerk miċ-Ċina dwar Tolanic . Tolanic huwa isem uniku. Jiena tassew ċert dan l-isem imwaqqfa minni. Bħala sid waħdieni ta 'din l-isem, I tħossok imdejjaq meta xi ħadd jipprova jisirqu u tużah bħala trademark tagħhom. Huwa simili jippruvaw steal proprjetà intellettwali tiegħi.

Tolanic huwa laqam tiegħi għal aktar minn 15 snin. I bnew dan l-isem tad-ditta bħala dotcom għal mill-inqas 5 snin. I poġġew ħafna l-isforzi biex jinbena l-isem tad-ditta u r-reputazzjoni. Illum il-website tiegħi tista 'faċilment jinstabu fuq search engines popolari bħall-Google u Yahoo. Jekk b'suċċess steal dan l-isem, jista 'jikkonfondi qarrejja tiegħi u wkoll klijenti tiegħi.

Wara Jien għamilt xi riċerka dwar l-YG Netwerks -lejl kollu, sibt din il-kumpanija hija scammer. I ma kienx il-vittma biss ta 'dan il-każ. Ibbażat fuq l-email (jekk jogħġbok irreferi-screenshot), il-mittent kienet minn "ygnetworks.org" fejn dan l-isem tad-dominju ma jkunx jeżisti. Id-data bil-miktub huwa wkoll fil-format ħażin. Hija kiteb "Awissu, 24, 2010" fejn il-forma korretta hija "24 Awissu, 2010". Hemm ukoll żbalji diversi jistgħu jinstabu f'din l-email bħal m'hemm l-ebda spazju wara l-dot fl-aħħar ta 'sentenza. Asja kien miktub b'ittri kbar kollha u l-ebda ittra kapitali għaċ-Ċina. Fil-websajt tagħhom (yg-networks.com), hemm indirizz duplikata bejn Beijing fergħa u Hong Kong fergħa fil Ikkuntatjana paġna. Dawn jagħtu prova li huma mhumiex serji f'dan in-negozju. Jekk dan jiġri lilek, inti tista 'biss jinjora l-email.


Il-Rank Alexa għall-websajt uffiċjali tagħhom hija bogħod inqas minn website tiegħi. Websajt sekondarja tiegħi hija wkoll aħjar minn dawn. Li l-mistħija kbira speċjalment għal kumpanija ta 'konsulenza internet.


Indirizz dduplikata fi Ikkuntatjana paġna.


YG l-Netwerks Website Uffiċjali.