Ķīniešu Domēna vārds Scam
Ar tolanic @ 2:48 pm
Mājas ziņojums
Ķīnas IT uzņēmums no Ķīnas centās nozagt jūsu domēna nosaukumu. Piesargāties! Pēdējā laikā, es saņēmu e-pastu no tīkla Service Company no Ķīnas par Tolanic. Tolanic ir unikāls nosaukums. Es esmu patiesi pārliecināts, ka šis nosaukums pamatots ar mani. Kā vienīgais īpašnieks šo vārdu, es jūtos bēdīgs, kad kāds mēģina [...]
Ķīnas IT uzņēmums no Ķīnas centās nozagt jūsu domēna nosaukumu. Piesargāties! Pēdējā laikā, es saņēmu e-pastu no tīkla Service Company no Ķīnas par Tolanic . Tolanic ir unikāls nosaukums. Es esmu patiesi pārliecināts, ka šis nosaukums pamatots ar mani. Kā vienīgais īpašnieks šo vārdu, es jūtos bēdīgs, kad kāds mēģina nozagt un izmantot to kā savu preču zīmi. Tas ir tāpat kā mēģināt nozagt manu intelektuālo īpašumu.
Tolanic ir mana iesauka vairāk nekā 15 gadus. Man ir būvētas šo zīmolu kā dotcom vismaz 5 gadus. Man ir izveidojuši daudz pūles, lai izveidotu zīmolu un reputāciju. Mūsdienās mana tīmekļa vietne ir viegli atrodama tautas meklētājprogrammās, piemēram, Google un Yahoo. Ja viņi veiksmīgi nozagt šo vārdu, tas varētu sajaukt manu lasītāju, un arī mani klienti.
Pēc I did kādu pētījumu par YG tīklu izplatība visā nakts, es atklāju, šis uzņēmums ir scammer. Es nebiju vienīgais upuris šajā gadījumā. Pamatojoties uz e-pastu (lūdzu skatīt screenshot), nosūtītājs bija no "ygnetworks.org:" Ja šis domēna vārds tiek neeksistē. Rakstīts datums ir arī nepareizā formātā. Viņa rakstīja "Augusts, 24, 2010", kur pareizs formāts ir "24 augusts, 2010". Ir arī vairākas kļūdas var atrast šo e-pastu, piemēram, nav vietu aiz dot gada nogalē teikuma. Asia bija rakstīts pilna lielajiem burtiem un bez kapitāla vēstuli uz Ķīnu. Savā tīmekļa vietnē (YG-networks.com), ir dublēta adrese starp Pekinas filiāles un Honkongas filiālē Kontakti lapu. Tas izrādās tie nav nopietni šajā biznesā. Ja tas notiek ar jums, jūs varētu vienkārši ignorēt e-pastu.


















































