Kinijos Domeno vardas suktybė
Iki tolanic @ 2:48 pm
Interneto svetainė Pranešimas
Kinijos IT kompanija iš Kinijos bando pavogti jūsų domeno vardą. Saugokitės! Pastaruoju metu aš gavau laišką iš tinklo paslaugų bendrovė iš Kinijos Tolanic. Tolanic yra unikalus pavadinimas. Esu tikrai, kad šis pavadinimas, įkurta mane. Kaip tik šio pavadinimo savininkas, aš liūdna, kai kažkas bando [...]
Kinijos IT kompanija iš Kinijos bando pavogti jūsų domeno vardą. Saugokitės! Pastaruoju metu aš gavau laišką iš tinklo paslaugų bendrovė iš Kinijos Tolanic . Tolanic yra unikalus pavadinimas. Esu tikrai, kad šis pavadinimas, įkurta mane. Kaip tik šio pavadinimo savininkas, manau, liūdna, kai kažkas bando pavogti ir naudoti jį kaip savo prekės ženklą. Tai tarsi bando pavogti mano intelektinę nuosavybę.
Tolanic yra mano slapyvardis daugiau nei 15 metų. Aš pastatė šį prekinį vardą kaip Dotcom bent 5 metus. Aš įdėti daug pastangų kuriant firminį pavadinimą ir reputaciją. Šiuo metu mano svetainė, galite lengvai rasti populiariausių paieškos sistemų, tokių kaip Google ir Yahoo. Jeigu jie sėkmingai pavogti šį vardą, tai gali klaidinti savo skaitytojus ir mano klientai.
Po to aš kai kuriuos tyrimus apie YG-tinklų visą naktį, aš sužinojau, ši bendrovė yra Scammer. Man buvo ne tik auka šiuo atveju. Remiantis elektroninio pašto (remkitės ekrano), siuntėjas iš "ygnetworks.org", kai šis domeno vardas neegzistuoja. Data parašyta taip pat yra neteisingas formatas. Ji rašė: "Rugpjūčio 24, 2010", kur teisingas formatas yra "Rugpjūčio 24, 2010". Taip pat yra kelios klaidos galima rasti šį laišką, nes nėra vietos po sakinio pabaigoje tašku. Azija buvo parašyta visiškai didžiosiomis raidėmis ir be Kinijos didžiąja raide. Savo interneto svetainėje uo-networks.com), yra tarp Pekino filialas ir Honkongo filialas Susisiekite su mus Svetainės dubliuoti adresas . Tai įrodo, jie nėra rimtai šiame versle. Jei tai atsitiks jums, jūs galite tiesiog nekreipti dėmesio į laišką.


















































