שם דומיין סיני הונאת
על ידי tolanic @ 14:48
באתר דווח
חברת IT סינית מסין מנסה לגנוב את שם הדומיין שלך. היזהרו! לאחרונה קיבלתי מייל מחברה שירות רשת מסין לגבי Tolanic. Tolanic הוא שם ייחודי. אני בטוח שם זה באמת נוסדה על ידי אלי. כבעלים היחיד של השם הזה, אני מרגיש עצוב כשמישהו מנסה [...]
חברת IT סינית מסין מנסה לגנוב את שם הדומיין שלך. היזהרו! לאחרונה קיבלתי מייל מחברה שירות רשת מסין לגבי Tolanic . Tolanic הוא שם ייחודי. אני בטוח שם זה באמת נוסדה על ידי אלי. כבעלים היחיד של השם הזה, אני מרגיש עצוב כאשר מישהו מנסה לגנוב ולהשתמש בו כסימן מסחרי שלהם. זה כמו לנסות לגנוב את הקניין הרוחני שלי.
Tolanic הוא הכינוי שלי במשך יותר מ -15 שנים. בניתי את זה שם מותג כמו דוטקום לפחות 5 שנים. נתתי המון מאמצים כדי לבנות את המותג והמוניטין. כיום האתר שלי יכול למצוא בקלות במנועי החיפוש הפופולריים כמו גוגל ויאהו. אם הם בהצלחה לגנוב את השם הזה, זה עלול לבלבל את הקוראים שלי וגם הלקוחות שלי.
לאחר שעשיתי קצת מחקר על י.ג. למוצרי Networks כל הלילה, מצאתי את החברה הזו הוא scammer. לא היה הקורבן היחיד במקרה הזה. בהתבסס על הודעת הדוא"ל (עיין צילום מסך), השולח היה מן "ygnetworks.org" איפה זה שם הדומיין אינו קיים. תאריך כתוב גם בפורמט הלא נכון. היא כתבה "באוגוסט 24, 2010" איפה את הפורמט הנכון הוא "24 אוגוסט 2010". יש גם כמה טעויות אפשר למצוא לדוא"ל זה כמו שיש רווח אחרי נקודה בסוף משפט. אסיה נכתב באותיות גדולות מלאות שום מכתב ההון בסין. באתר האינטרנט שלהם (י.ג.-networks.com), יש כתובת כפולות בין בייג'ינג ענף וענף הונג קונג ב צור קשר דף. אלה מוכיחים שהם לא רציני בעסק הזה. אם זה קורה לך, אתה יכול פשוט להתעלם דוא"ל.


















































