Kínai domain név átverés
A tolanic @ 14:48
Weboldal jelentés
Egy kínai informatikai cég a kínai megpróbálta ellopni a domain nevet. Vigyázz! Mostanában kaptam egy emailt egy hálózati szolgáltatás, cég kínai Tolanic kapcsolatban. Tolanic egy egyedi nevet. Vagyok benne, hogy ez valóban nevet alapította meg. Mint egyedüli tulajdonosa ezt a nevet, úgy érzem, szomorú, ha valaki megpróbálja [...]
Egy kínai informatikai cég a kínai megpróbálta ellopni a domain nevet. Vigyázz! Mostanában kaptam egy emailt egy hálózati szolgáltatás, cég kínai kapcsolatos Tolanic . Tolanic egy egyedi nevet. Vagyok benne, hogy ez valóban nevet alapította meg. Mint egyedüli tulajdonosa ezt a nevet, úgy érzem, szomorú, ha valaki megpróbálja ellopni, és használja azt a védjegyeket. Ez olyan, mint megpróbálni ellopni a szellemi tulajdon.
Tolanic a becenevem több mint 15 éve. Én építettem ezt a márkanév, mint a dotcom legalább 5 év. Tettem egy csomó erőfeszítéseket, hogy a márka nevét és hírnevét. Manapság a honlapomon is könnyen megtalálható a népszerű keresőprogramok, mint a Google és a Yahoo. Ha sikerült ellopni a nevét, akkor összezavarhatja az olvasóim és ügyfeleim.
Miután utánanéztem a YG-hálózatok az egész éjszakát, rájöttem, ez a vállalat egy scammer. Nem én voltam az egyetlen áldozata ebben az ügyben. Alapján az e-mail (kérjük, forduljon a képet), a feladó volt, a "ygnetworks.org", ahol ez a domain név nem létezik. A dátum is írt a rossz formában. Azt írta: "Augusztus 24., 2010", ahol a helyes formátum: "augusztus 24, 2010". Vannak is több hibát is található e-mail mint például nincs szóköz után a pont a mondat végén. Ázsia tele volt írva nagybetűkkel, és nem nagybetűvel Kína számára. Saját honlapján (YG-networks.com), van egy duplikált címet között Pekingben és Hong Kong ág ág a Kapcsolat oldalon. Ezek bizonyítják, hogy nem súlyos ebben a szakmában. Ha ez történik veled, akkor ne törődj az e-mailt.


















































