Kineska informatička tvrtka iz Kine je pokušavao ukrasti vaše ime domene. Čuvajte se! U posljednje vrijeme, dobio sam e-mail od tvrtke mrežnih usluga iz Kine o Tolanic . Tolanic je jedinstveni naziv. Ja sam doista sigurni da je ovo ime osnovao mene. Kao jedini vlasnik tog imena, osjećam se tužno kada netko pokušati ukrasti i koristiti ga kao svoj zaštitni znak. To je kao da pokušava ukrasti moj intelektualnog vlasništva.

Tolanic je moj nadimak za više od 15 godina. Ja sam sagradio ovaj brand ime kao dotcom za najmanje 5 godina. Ja sam staviti puno napora za izgradnju brand ime i ugled. Danas moj website lako može naći na popularnim tražilicama kao što su Google i Yahoo. Ako se uspješno ukrasti ovo ime, to bi moglo zbuniti moje čitatelje i moji klijenti.

Nakon što sam učinio neke istraživanja o YG-a Networks cijelu noć, doznao sam ova tvrtka je hahar. Nisam bio samo žrtva u ovom slučaju. Na temelju e-pošte (pogledajte screenshot), pošiljatelj je bio iz "ygnetworks.org" gdje je to naziv domene ne postoji. Datum napisao je u krivom formatu. Napisala ", 24. kolovoza, 2010", gdje ispravan format "24. kolovoz 2010." Postoji također i nekoliko pogrešaka mogu se naći u ovoj e-pošte kao što nema mjesta poslije točke na kraju rečenice. Azija je napisan u cijelosti tiskanim slovima i bez glavnog pismo za Kinu. U njihovim web stranicama (yg-networks.com), postoje dvostruki adresa između Peking i Hong Kong granu na grani Kontaktirajte nas stranicu. Ovo dokazati da nisu ozbiljni u ovom poslu. Ako se dogodi da vas, samo mogao ignorirati e-pošte.


Alexa Rank za njihove službene web stranice je daleko niža od moje web stranice. Moja srednja web stranica je također bolji od njih. To je velika sramota pogotovo za internet konzultantske tvrtke.


Ponovljeni adresa Kontaktirajte nas stranicu.


YG-Networks Službena Web stranica.