A empresa de TI chinés de China estaba tentando roubar o seu nome de dominio. Coidado! Ultimamente, recibín un correo de unha empresa de servizos de rede de China sobre Tolanic . Tolanic é un nome único. Eu son realmente seguro de que este nome fundada por min. Como propietario dun único deste nome, eu me sinto triste cando alguén intenta roubar e usalo como a súa marca rexistrada. É como tratar de roubar miña propiedade intelectual.

Tolanic é o meu apelido hai máis de 15 anos. Eu constrúe esta marca como unha dotcom por polo menos 5 anos. Eu coloque unha morea de esforzos para construír a marca e reputación. Hoxe en día o meu sitio web pode facilmente atopar nos buscadores populares, como Google e Yahoo. Se eles conseguiron roubar ese nome, que podería confundir os meus lectores e tamén os meus clientes.

Despois que eu fixen algunha investigación sobre YG-Redes a noite enteira, eu descubrir que esta empresa é un scammer. Eu non era a única vítima deste caso. Con base no correo electrónico (ver a imaxe), o remitente era de "ygnetworks.org", onde este nome de dominio non é existe. A data tamén é escrito en formato incorrecto. Ela escribiu: "agosto, 24, 2010", onde o formato correcto é "24 agosto de 2010". Hai tamén varios erros poden ser atopados neste correo-e, como non hai espazo despois do punto ao final da frase. Asia foi escrito en letra maiúscula completos e sen carné de capital a China. Na súa páxina web (yg-networks.com), hai un enderezo duplicado entre Pequín rama e rama de Hong Kong en fale connosco páxina. Elas proban que non son serios neste negocio. Se isto ocorre con vostede, vostede podería simplemente ignorar o correo electrónico.


O Alexa Rank do seu sitio web oficial está lonxe inferior ao meu sitio. Meu sitio secundario tamén é mellor que eles. Isto é unha vergoña grande, especialmente para unha empresa de consultoría internet.


Enderezo duplicado na páxina fale connosco.


YG-Redes Web Oficial.