Kiinan Domain Name huijaus
Kun tolanic @ 14:48
Verkkosivujen raportti
Kiinan IT yritys Kiinasta yritti varastaa verkkotunnus. Varokaa! Viime aikoina olen saanut sähköpostiviestin Network Service Company Kiinan suhteen Tolanic. Tolanic on yksilöllinen nimi. Olen todella varma, että tämä nimi perustama minua. Koska ainoa omistaja tämän nimen, olen surullinen, kun joku yrittää [...]
Kiinan IT yritys Kiinasta yritti varastaa verkkotunnus. Varokaa! Viime aikoina olen saanut sähköpostiviestin Network Service Company Kiinan suhteen Tolanic . Tolanic on yksilöllinen nimi. Olen todella varma, että tämä nimi perustama minua. Koska ainoa omistaja tämän nimen, olen surullinen, kun joku yrittää varastaa ja käyttää niitä tavaramerkki. On kuin yrittäisi varastaa minun henkistä omaisuutta.
Tolanic on minun lempinimi yli 15 vuotta. Olen rakentanut tätä tuotemerkillä dotcom vähintään 5 vuotta. Olen tehnyt paljon pyrkimyksiä rakentaa brändin nimen ja maineen. Nykyään sivustoni helposti saatavilla suosittuja hakukoneita kuten Google ja Yahoo. Jos he onnistuneesti varastaa nimi, se saattaa sekoittaa minun lukijat ja myös minun asiakkaille.
Kun tein vähän tutkimusta siitä, YG-verkkojen koko yön, sain selville, tämä yritys on huijari. En ollut ainoa uhri tässä tapauksessa. Perustuu sähköpostin (katso kuva), lähettäjä oli kotoisin "ygnetworks.org", jos verkkotunnus on ollut olemassa. Mennessä kirjoitettu on myös väärässä muodossa. Hän kirjoitti "Elokuun 24. 2010" jossa oikea muoto on "24 elokuu 2010". On olemassa myös useita virheitä löytyy tämän sähköpostiviestin, kuten ei ole tilaa sen jälkeen piste lopussa lauseen. Asia on kirjoitettu kokonaan isoilla kirjaimilla eikä kirjaimen Kiinaan. Heidän verkkosivuilla (YG-networks.com) on kahdennettu osoite Pekingin sivuliikkeen ja Hong Kong toimipisteen Ota yhteyttä sivun. Tämä todistaa, että he eivät ole vakavia tässä liiketoiminnassa. Jos se tapahtuu, sinä voisi vain jättää sähköpostitse.


















































