Hiina Domain Name kelmuse
Poolt tolanic @ 14:48
Koduleht aruanne
Hiina IT firma Hiinast üritas varastada teie domeeninimi. Ettevaatust! Viimasel ajal ma sain meili Network Service Company Hiina kohta Tolanic. Tolanic on ainulaadne nimi. Ma olen tõesti kindel, et see nimi asutasid mind. Nagu ainuomanik see nimi, ma kurb, kui keegi proovida [...]
Hiina IT firma Hiinast üritas varastada teie domeeninimi. Ettevaatust! Viimasel ajal ma sain meili Network Service Company Hiina kohta Tolanic . Tolanic on ainulaadne nimi. Ma olen tõesti kindel, et see nimi asutasid mind. Nagu ainuomanik see nimi, ma kurb, kui keegi üritab varastada ja kasutada seda oma kaubamärk. See on nagu üritab varastada minu intellektuaalset omandit.
Tolanic on minu hüüdnimi enam kui 15 aastat. Olen ehitanud selle brändi nime dotcom vähemalt 5 aastat. Olen teinud palju jõupingutusi, et ehitada brändi nime ja mainet. Tänapäeval minu koduleheküljel saab kergesti leida populaarsed otsingumootorites nagu Google ja Yahoo. Kui nad edukalt varastada selle nime, see võib segadusse oma lugejaid ja ka oma klientidele.
Pärast tegin mõned uuringud umbes YG-Networks kogu öö, sain teada, see firma on scammer. Ma ei olnud ainuke ohver selles asjas. Tuginedes email (palun screenshot), saatja oli pärit "ygnetworks.org", kus selle domeeni nimi ei ole olemas. Kuupäev kirjutatud on ka vales formaadis. Ta kirjutas "august, 24., 2010", kus õige vorm on "24. august 2010". On olemas ka mitmeid vigu võib leida selle e nagu ei ole ruumi pärast dot lõpuks karistuse. Aasias on kirjutatud täielikult trükitähtedega ja ei suurtäht Hiina. Oma kodulehel (YG-networks.com) on dubleeritud aadress vahel Pekingi filiaali ja Hong Kong harukontor Kontakt lehele. Need osutuvad nad ei ole tõsised selles äris. Kui see juhtub, siis võiks lihtsalt ignoreerida email.


















































