Απάτη κινεζική Ονόματος
Με tolanic @ 14:48 μμ
Έκθεση Ιστοσελίδα
Μια κινεζική εταιρεία πληροφορικής από την Κίνα που προσπαθούν να κλέψουν το όνομα τομέα σας. Προσοχή! Τον τελευταίο καιρό, έλαβα ένα email από την εταιρία παροχής υπηρεσιών δικτύου από την Κίνα όσον αφορά Tolanic. Tolanic είναι ένα μοναδικό όνομα. Είμαι πραγματικά ότι αυτό το όνομα που ιδρύθηκε από εμένα. Ως μοναδικός ιδιοκτήτης αυτού του ονόματος, αισθάνομαι λυπημένος όταν κάποιος προσπαθήσει [...]
Μια κινεζική εταιρεία πληροφορικής από την Κίνα που προσπαθούν να κλέψουν το όνομα τομέα σας. Προσοχή! Τον τελευταίο καιρό, έλαβα ένα email από την εταιρία παροχής υπηρεσιών δικτύου από την Κίνα όσον αφορά Tolanic . Tolanic είναι ένα μοναδικό όνομα. Είμαι πραγματικά ότι αυτό το όνομα που ιδρύθηκε από εμένα. Ως μοναδικός ιδιοκτήτης αυτού του ονόματος, αισθάνομαι λυπημένος όταν κάποιος προσπαθήσει να κλέψει και να το χρησιμοποιούν ως σήμα κατατεθέν τους. Είναι σαν να προσπαθεί να κλέψει την πνευματική ιδιοκτησία μου.
Tolanic είναι το ψευδώνυμο μου για περισσότερα από 15 χρόνια. Έχω χτίσει το όνομα αυτό ως dotcom για τουλάχιστον 5 χρόνια. Έχω βάλει πολλές προσπάθειες για να χτίσει το εμπορικό σήμα και τη φήμη. Σήμερα ιστοσελίδα μου μπορεί εύκολα να βρεθεί στις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Yahoo. Αν κλέβουν με επιτυχία αυτό το όνομα, θα μπορούσε να μπερδέψει τους αναγνώστες μου, αλλά και τους πελάτες μου.
Μετά έκανα κάποια έρευνα σχετικά με Φ-Δίκτυα όλη τη νύχτα, ανακάλυψα αυτή η εταιρεία είναι ένας απατεώνας. Δεν ήμουν το μόνο θύμα αυτής της υπόθεσης. Με βάση το e-mail (παρακαλούμε ανατρέξτε στην εικόνα), ο αποστολέας ήταν από το "ygnetworks.org", όπου αυτό το όνομα τομέα δεν υπάρχουν. Η γραπτή ημερομηνία είναι σε λάθος μορφή. Έγραψε "Αύγουστος, 24, 2010", όπου η σωστή μορφή είναι "24 Αυγούστου 2010". Υπάρχουν επίσης πολλά λάθη μπορεί να βρεθεί σε αυτό το email, όπως δεν υπάρχει κενό μετά την τελεία στο τέλος της ποινής. Ασία γράφτηκε εξ ολοκλήρου με κεφαλαία γράμματα και χωρίς κεφαλαίο γράμμα για την Κίνα. Στην ιστοσελίδα τους (Φ-networks.com), υπάρχουν διπλές διεύθυνση μεταξύ του Πεκίνου υποκατάστημα και το Χονγκ Κονγκ σε υποκατάστημα Επικοινωνία σελίδα. Αυτά αποδεικνύουν ότι δεν είναι σοβαρό σε αυτήν την επιχείρηση. Αν αυτό συμβεί σε σας, μπορείτε να αγνοήσετε μόνο το e-mail.


















































