Čínský Domain Name podvod
Od 2:48 hod. tolanic znakem @
Informace o stránce
Čínský IT společnost z Číny se snažil ukrást název vaší domény. Pozor! V poslední době jsem obdržel e-mail od společnosti Network Service z Číny, pokud jde Tolanic. Tolanic je jedinečný název. Jsem opravdu jist, že to jméno založil já. Jako jediný vlastník tohoto jména, je mi smutno, když někdo snaží [...]
Čínský IT společnost z Číny se snažil ukrást název vaší domény. Pozor! V poslední době jsem obdržel e-mail od společnosti Network Service z Číny, pokud jde Tolanic . Tolanic je jedinečný název. Jsem opravdu jist, že to jméno založil já. Jako jediný vlastník tohoto jména, je mi smutno, když někdo pokusí ukrást a použít ji jako svou ochrannou známku. Je to jako se snaží ukrást moje duševní vlastnictví.
Tolanic je moje přezdívka pro více než 15 let. Postavil jsem tuto značku jako dotcom po dobu nejméně 5 let. Dal jsem hodně úsilí vybudovat značku a pověst. V současné době mé webové stránky lze snadno najít na populárních vyhledávačů jako je Google a Yahoo. Pokud se úspěšně ukrást toto jméno, to by mohlo mást své čtenáře, a také své klienty.
Poté, co jsem dělal nějaký výzkum o YG-Networks celou noc, jsem zjistil, tato společnost je podvodník. Nebyl jsem jedinou obětí tohoto případu. Na základě e-mailu (viz. obrázek), odesílatel byl od "ygnetworks.org" pokud je to doménové jméno neexistuje. Napsal datum je také ve špatném formátu. Napsala ", 24. srpna 2010", kde správný formát je "24.srpna 2010". Tam je také několik chyb lze nalézt v tomto e-mailu, jako neexistuje žádný prostor za tečkou na konci věty. Asie byl napsán v plné velkými písmeny a bez velkého písmene pro Čínu. V jejich webových stránkách (YG-networks.com), jsou duplicitní adresy mezi Pekingem a pobočky v Hongkongu pobočku na Kontaktujte nás stránku. Ukáží, že nejsou závažné v tomto oboru. Pokud se to stane vám, můžete prostě ignorovat e-mail.


















































