Nom de domini en xinès o Frau
Per tolanic @ 2:48 pm
Lloc web Informe
Una companyia xinesa d'IT de la Xina estava tractant de robar el seu nom de domini. Compte! Darrerament, he rebut un email d'una companyia de servei de xarxa de la Xina en relació amb Tolanic. Tolanic és un nom únic. Estic realment segur d'aquest nom, fundada per mi. Com a únic propietari d'aquest nom, em sento trist quan algú intenta [...]
Una companyia xinesa d'IT de la Xina estava tractant de robar el seu nom de domini. Compte! Darrerament, he rebut un email d'una companyia de servei de xarxa de la Xina en relació amb Tolanic . Tolanic és un nom únic. Estic realment segur d'aquest nom, fundada per mi. Com a únic propietari d'aquest nom, em sento trist quan algú tracta de robar i l'utilitzen com la seva marca registrada. És com tractar de robar la meva propietat intel · lectual.
Tolanic és el meu sobrenom des de fa més de 15 anys. He construït aquesta marca com una puntcom durant almenys 5 anys. He posat una gran quantitat d'esforços per construir la marca i la reputació. Avui dia el meu lloc web pot trobar en els motors de cerca populars com Google i Yahoo. Si aconsegueixen robar aquest nom, que pot confondre als meus lectors i també als meus clients.
Després que vaig fer algunes investigacions sobre YG-Networks tota la nit, em vaig assabentar d'aquesta empresa és un estafador. No va ser l'única víctima d'aquest cas. Amb base en el correu electrònic (si us plau, vegeu la captura de pantalla), el remitent era de "ygnetworks.org", on aquest nom de domini no es existeix. La data escrita també en el format equivocat. Ella va escriure "Agost, 24, 2010", on el format correcte és "24 de agost del 2010". També hi ha diversos errors es poden trobar en aquest correu electrònic, com no hi ha un espai abans del punt en el final de la frase. Àsia va ser escrit en lletres majúscules de ple dret i sense lletra de capital per a la Xina. Al seu lloc web (YG-networks.com), hi ha una adreça duplicada entre Pequín branca i branca de Hong Kong en contacte amb nosaltres pàgina. Aquests demostrar que no és seriós en aquest negoci. Si li passa a vostè, vostè podria ignorar el correu electrònic.


















































