ИТ китайска компания от Китай се опитва да открадне името на домейна. Пазете се! Напоследък, аз получих имейл от мрежата на компанията услуги от Китай по отношение на Tolanic . Tolanic е уникално име. Аз съм наистина, че това име, създадена от мен. Като едноличен собственик на това име, аз се чувствам тъжен, когато някой се опита да открадне и да я използва като своя запазена марка. Това е като да се опитва да ми открадне интелектуална собственост.

Tolanic е моя псевдоним в продължение на повече от 15 години. Са построили тази марка като дотком най-малко 5 години. Аз положих много усилия за изграждане на име и репутация на марката. Днес моя сайт можете лесно да намерите на популярните търсачки като Google и Yahoo. Ако те успешно да открадне това име, може да обърка моите читатели, а също и моите клиенти.

След като направих някои изследвания за YG мрежи цяла нощ, разбрах, тази фирма е негодник. Аз не е единствената жертва на този случай. Въз основа на електронната поща (моля, вижте скрийншота), подателят е от "ygnetworks.org", когато това име на домейн не е съществува. Писменото дата също е в грешен формат. Тя пише "August 24, 2010", където правилния формат е "24 август, 2010". Има и няколко грешки могат да бъдат намерени в този имейл, като няма пространство след точката в края на изречението. Азия е написана изцяло главни букви и без главна буква за Китай. В техния уебсайт (YG с networks.com), има дублиране на адрес между Пекин клон и Хонг Конг клон на Свържете се с нас страница. Това се окаже, че те не са сериозни в този бизнес. Ако това се случва с вас, бихте могли просто да игнорираш електронната поща.


Алекса ранг за официалния им сайт е далеч по-нисък от моя сайт. Средното си сайт също е по-добре от тях. Това е голям срам, особено за интернет консултантска компания.


На дублирани адрес Свържете се с нас страница.


YG мрежи Официален сайт.