Кітайская кампанія IT з Кітая спрабаваў выкрасці ваш дамен. Асцярожна! У апошні час я атрымаў ліст ад кампаніі Паслугі Сетка з Кітая ў дачыненні да Tolanic . Tolanic гэта ўнікальнае імя. Я шчыра ўпэўнены, што гэта назва заснавана мяне. Як адзіным уладальнікам гэтага імя, мне сумна, калі хтосьці паспрабуе выкрасці і выкарыстоўваць яго ў якасці свайго таварнага знака. Гэта падобна на спробу выкрасці маю інтэлектуальную ўласнасць.

Tolanic гэта мой нік ужо больш за 15 гадоў. Я пабудаваў гэты брэнд у якасці інтэрнэт-кампаній , па меншай меры 5 гадоў. Я прыклаў шмат намаганняў для стварэння брэнда і рэпутацыі. У цяперашні час мой сайт можна лёгка знайсці ў папулярных пошукавых сістэмах, такіх як Google і Yahoo. Калі яны паспяхова выкрасці гэтае імя, гэта можа заблытаць чытачоў, а таксама сваіх кліентаў.

Пасля таго як я зрабіў некаторыя даследаванні аб YG-сетак на ўсю ноч, я высвятліў, гэтая кампанія з'яўляецца ашуканцам. Я не быў адзінай ахвярай гэтай справы. На аснове электроннай пошты (гл. скрыншот), адпраўнік быў з "ygnetworks.org", дзе гэта даменнае імя не існуе. Дата напісана таксама ў няправільным фармаце. Яна напісала "24 жніўня 2010 года", дзе правільны фармат "24 жніўня 2010". Ёсць таксама некалькі памылак можна знайсці ў гэтай электроннай пошты, такіх, як няма месца пасля кропкі ў канцы прапановы. Азія была напісана ў поўным літары і не літары для Кітая. У сваім вэб-сайце (вуд-networks.com), ёсць адрас дублюецца паміж Пекінам і філіял у Ганконгу філіял у Кантакт -старонкі. Гэта даказвае, што яны не з'яўляюцца сур'ёзнымі ў гэтым бізнэсе. Калі гэта здарыцца з вамі, вы можаце проста праігнараваць ліст.


Alexa Rank на сваім афіцыйным сайце далёка ніжэй, чым мой сайт. Мой другасны сайт таксама лепш, чым яны. Гэта вялікі сорам, асабліва для кансалтынгавай кампаніі інтэрнэт.


Дубляваны адрас Кантакты старонку.


YG-сетак Афіцыйны сайт.